Některé složky a diskuze jsou přístupné pouze registrovaným uživatelům. V současnosti registrujeme každého kdo zažádá.
Diskuzi jsme převedli na facebook, tak se těšíme na podměty a příspěvky zajímavých článků nebo videí.

https://www.agprofessional.com/article/hagie-mfg-releases-hagie-commodity-delivery-system-fennig-equipment?fbclid=IwAR1UARhS8MmotxuTk6PnZt6wfks7VTJNXKzvjEg8oCMpMcaa17ISGyO0wAE

Ve spolupráci s Fennig Equipment, Coldwater, Ohio, Hagie Mfg. Představil Hagie Commodity Delivery System (CDS), inovativní řešení pro přidanou hodnotu aplikátorům s vlastním pohonem s možností provádět sezónní suchá hnojiva, živiny a pokrývat plodiny aplikace osiva.

Hagie Commodity Delivery System, navržený jako doplněk produktové řady Cover Crop Interseeder (CCI) pro postřikovače řady STS, rozšiřuje aplikační možnosti využitím systému natlakovaného suchého nanášení, systému měření nerezové oceli a distribučních věží specifických pro aplikaci. Hagie Commodity Delivery System s odborností aplikovat hustší směs osiva při vyšších dávkách a provádět aplikace hnojiv až do 90 'řádků maximalizuje univerzálnost a produktivitu aplikace.

„Představili jsme náš systém FE4R společnosti Hagie Mfg., Abychom pomohli zefektivnit koncepci highboy nanášení krycích plodin a suchého hnojiva na výložník 90 '. Tento systém je dobře navržen a rozšiřuje možnosti jednotky Hagie tím, že umožňuje zemědělci ji využívat ne pouze jako mnohovrstevný systém pro dodávku tekutého produktu, ale také jako systém pro suchou dodávku. Umožňuje celou řadu aplikací pro krycí plodiny a suchá hnojiva po celou sezónu, s měřičem sekcí a tlakovou nádobou, které se spojí, aby zákazníkům poskytly to nejlepší pokrýt systém plodin a suchých hnojiv na trhu, uvádí Gary Fennig, Fennig Equipment.

Klienti využívající Hagie Commodity Delivery System viděli možnosti s různými aplikacemi, včetně 100 liber. obilovin Rye rychlostí 120 km / h. Směs potaše / MAP při rychlosti 6 až 7 km / h. rozsah, spolu s 20 liber. Roční Ryegrass aplikován rychlostí 14 mil / h. Klienti, kteří pracují s 50% účinností v terénu, mohou zažít zvýšení produktivity 20 hektarů za hodinu, když využívají Hagie Commodity Delivery System v důsledku rozšířených aplikačních schopností a šířky výložníku.

„Trend směrem k intenzivnějšímu řízení vedl producenty k tomu, aby zahrnuli krycí plodiny do svých strategií pěstování plodin. Tento aplikátor s velkou kapacitou je spojen s novými možnostmi přesnosti, což z něj činí špičkový nástroj v aplikaci krycích plodin,“ dodává Newt Lingenfelter, senior produktový manažer. “ Schopnost provádět aplikaci suchého hnojiva u stálých plodin vede k optimálnímu využití stroje pro majitele Hagie, poznamenal Lingenfelter.

Se šířkou šíření až 90 'a bezkonkurenční kontrolou šesti sekcí produktu je Hagie Commodity Delivery System kompatibilní s postřikovači STS 2007 a novějšími modely. Systém je vyráběn společností Fennig Equipment, s distribucí a instalací prováděnou společností Hagie Mfg., Systém zahrnuje tlakovou nádrž s tlakem 140 kubických stop, šest výstupních měřicích systémů z nerezové oceli a je vybaven stupnicí, kterou lze upgradovat na rozhraní ISO. Pěstitelé jsou vybaveni vzduchovými válci, které jsou zapojeny s přesnými regulátory rychlosti, a jsou schopni využívat řízení sekcí s aplikacemi. Aplikátor má dvouletou záruku na nové postřikovače Hagie a jednoletou záruku na použité modely Hagie.

Hagie Commodity Delivery System přináší na trh inovativní řešení pro optimalizaci celosezónního suchého hnojiva, živin a krycích plodin, a to při maximalizaci hodnoty vašeho stroje.

Společnost Fennig Equipment otevřela své dveře v roce 2011 u Garyho Fenniga, který je v zemědělském průmyslovém průmyslu více než 30 let. Viděl potřebu pomáhat farmářům při maximalizaci výnosů jejich plodin prostřednictvím někdy velmi tvrdých plodin a povětrnostních podmínek. Se zaměřením na krycí secí stroje, umísťování hnojiv, manažery reziduí, přípravu osiva a příslušenství pro secí stroje, Fennig Equipment je v současnosti největším distributorem na východ od řeky Mississippi.


Kalendář

po út st čt so ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30