Některé složky a diskuze jsou přístupné pouze registrovaným uživatelům. V současnosti registrujeme každého kdo zažádá.
Diskuzi jsme převedli na facebook, tak se těšíme na podměty a příspěvky zajímavých článků nebo videí.

https://www.cultivar.fr/technique/yara-mise-sur-lenrobage-nutritionnel-des-semences?fbclid=IwAR3KOol73mkyTUyRRuu9VW3Q8ljjtdKZp9HBty4wLcc6fxs40xd96_K-e2Q

Prostřednictvím své nové platformy Seedfoster pracuje Yara na nutričním povlaku semen. Způsob hnojení, který dnes zůstává původní.

„Technika nutričního potahování semen není zdaleka nová, protože ji nabízíme od poloviny 90. let,“ upřesňuje Christian Serry, manažer trhu se speciálními plodinami v Yara. Ale již dlouho se používá „ve výchozím nastavení“, například k přivedení nové energie k nasazování šarží, které jí chyběly. V posledních letech situace určitou změnila stažení určitého počtu účinných látek. Nutriční povrchová úprava se stává alternativním řešením, protože je prostředkem k zajištění dobrého založení kultur, přičemž je velmi málo chamtivý na výrobky. "

Přizpůsobte výživu každé agronomické situaci

Aby Yara nabídla nejlepší možnou formulaci, vyvinula platformu Seedfoster podporovanou jejím výzkumným a vývojovým centrem ve Velké Británii v Pocklingtonu.

"Naši zákazníci nám konkrétně zasílají svá semena a jejich specifikace, které specifikují další produkty určené pro vstup do konečného složení (fungicidy, insekticidy ...), pedoklimatické kontexty, ve kterých budou zasety ...  podrobnosti Christian Serry. Díky naší široké škále výživových řešení se pak naše týmy budou snažit nabídnout jim nejvhodnější formulaci pro jejich agronomické výzvy. Budou také pracovat na směsi a pořadí zabudování, kompatibilitě různých molekul, úrovni prachu, viskozitě směsi ... Víme například, že vlastní třídiče často mají materiál, jehož kapacity jsou méně tolerantní. vysoké viskozity. "


Kalendář

po út st čt so ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31