Některé složky a diskuze jsou přístupné pouze registrovaným uživatelům. V současnosti registrujeme každého kdo zažádá.
Diskuzi jsme převedli na facebook, tak se těšíme na podměty a příspěvky zajímavých článků nebo videí.

https://www.futurefarming.com/Machinery/Articles/2020/6/PVT-introduces-Rhino-4004-Multiset-applicator-601775E/?fbclid=IwAR3xQ_nG-oV20mkLp_dTKiWEzPtJFm_U0aVgA9xTj5r4Ue8nz8s49JG5Mo8

Rozmetací a stříkací vozidlo Rhino 4004 Multiset je vybaveno suchými a tekutými aplikačními systémy, o nichž si brazilský výrobce PVT Agriculture říká, že je možné je vyměnit dvěma lidmi za přibližně 30 minut.

To poskytuje flexibilitu při práci s rozmetadlem hnojiva na vápno a jednodílné hnojivo nebo se 4 000 litrovými postřikovači s malými prostoji. Nastavitelné nastavení ramen nápravy navíc poskytuje vysokou vůli pro zralé plodiny, ale také stabilní výšku jízdy pro operace v dřívější sezóně, zejména na svahu a pro jízdu po silnici.

Samohybný rozmetač / postřikovač Rhino 4004 s vlastním pohonem v hnoji postřikovače plodin se systémem nanášení kapaliny 4 000 litrů. - Fotografie: PVT Agriculture

Rhino 4004 Multiset powerd šestiválcový vznětový motor MWM

Rhino 4004 Multiset je stroj s vysokou vůlí poháněný šestiválcovým vznětovým motorem MWM o výkonu 260 koní, který má přední nápravu s řízením hydrostatického převodu vpředu a vzadu, což umožňuje řiditelnost řízení všech kol a sledování kol. Vzduchové odpružení podporuje provozní hmotnost vozidla s rozmetadlem na palubě 11 200 kg a 12 200 kg s nástřikem s velkou kapacitou.

Hydraulické zvedáky a zámky vestavěné do podvozku jsou ovládány pomocí dálkového ovladače, aby zvedly jakoukoli sadu zařízení, která je nainstalována, takže mohou být vloženy parkovací nohy, zvedáky spuštěny a vozidlo vytaženo zespodu pro změnu rolí.

Rozmetadlo PVT je vyrobeno z hliníku s gumovým pásovým dopravníkem, který napájí dvojitá rozmetadla, schopná rozmetat hnojivo do 30 metrů, v závislosti na vlastnostech materiálu. Hydraulický pohon k řemenu umožňuje variabilní rychlost pro automatickou korekci rychlosti terénu, aby byla zachována konzistentní aplikační dávka.

Systém Multiset obsahuje vestavěné hydraulické zvedáky pro zvedání rozmetacích nebo postřikovacích soustav, umožňující zasunutí nohou a vytažení vozidla zespodu.

30-litrový systém pro indukční chemickou indukci

Balení postřikovačů o objemu 4 000 litrů obsahuje vzadu 30-ti litrový systém pro indukční chemickou indukci s podložkou pro dálkové ovládání, která umožňuje obsluze regulovat otáčky motoru, plnění, cirkulaci a funkci plnění chemikálií.

Odpružení Smartfloat pro zadní rameno zajišťuje ruční nebo automatickou kontrolu výšky EchoPulse; automatický systém používá senzory se šesti úrovněmi citlivosti k udržení úrovně výložníku na drsných površích a při zatáčkách.

Ramena k dispozici až do šířky 32 m jsou nesena na paralelním táhle, které poskytuje pracovní výšky od 0,5 m do 2,4 m, a elektropneumatické ventily přepínají devět nebo 15 ramen. Rozprašovací trysky jsou od sebe vzdáleny 0,5 ma mohou být osvětleny volitelným osvětlením LED pro noční postřik.

V kabině, kde hlavní joystick ovládá hydromechanickou převodovku, multi-režim řízení a řízení výložníku.

Dotykový displej Ti7 společnosti Hexagon Agriculture

V kabině s jedním sedadlem s gumovým sedadlem poskytuje dotykový terminál Ti7 s dotykovou obrazovkou Hexagon Agriculture systém řízení postřikovače a rozmetadla s funkcí navádění, automatického zapnutí / vypnutí a ovládání sekcí. Druhý terminál poskytuje přístrojové vybavení vozidla a postřikovače / rozmetadla s přístupem k nastavení a zobrazeným informacím na dotykové obrazovce.


Kalendář

po út st čt so ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31