Některé složky a diskuze jsou přístupné pouze registrovaným uživatelům. V současnosti registrujeme každého kdo zažádá.
Diskuzi jsme převedli na facebook, tak se těšíme na podměty a příspěvky zajímavých článků nebo videí.

https://www.topagrar.com/technik/news/fritzmeier-neuer-einsatzbereich-fuer-isaria-pro-active-sensor-12351954.html?fbclid=IwAR2rpmESztd00ZPnDR-_Pa97JwnQ27B5j_mMXd22333bI1qPu1dcpvy7lcw

Senzor rostlin ISARIA PRO Active dokáže automaticky zasít travní porosty pomocí pneumatického secího stroje P-BOX-STI a kontroly SPEED TRONIC od společnosti Einsteins.

Aktivní senzor ISARIA PRO se již mnohokrát osvědčil v oblasti specifického měření hnojení dusíkem. Nyní také zajišťuje výrazně vyšší účinnost a přesnost při opětovném setí travních porostů, uvádí Fritzmeier.

K tomu je senzor ISARIA PRO Active připojen k pneumatickému secímu stroji P-BOX-STI a řídicímu systému SPEED TRONIC, oba produkty od rakouského výrobce zemědělských strojů Einstöck

Dvě hlavy senzorů aktivního senzoru ISARIA PRO integrované do předního zařízení zaznamenávají a analyzují inventář. Na tomto základě je přesně stanoveno správné dávkovací množství pro příslušnou oblast a předáno do terminálu secího stroje. K tomu byl přizpůsoben software řízení STI a systém byl v posledních měsících podroben intenzivním testům.

Po kalibrační zkoušce se do terminálu ISARIA zadá počet dní, které uplynuly od posledního řezu, a požadovaný výsevek s minimálním a maximálním limitem. Kombinace zařízení se stará o zbytek samostatně a s vysokou účinností - a zajistila by tak výsev pastvin s efektivním využitím zdrojů, vysvětluje Fritzmeier.

Systém je primárně zaměřen na dodavatele, ale nabízí také zajímavou možnost pro společnosti s vysokým podílem travních porostů. Kombinace zařízení je aktuálně k dispozici po konzultaci s Einböck nebo ISARIA.


Kalendář

po út st čt so ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31