Některé složky a diskuze jsou přístupné pouze registrovaným uživatelům. V současnosti registrujeme každého kdo zažádá.
Diskuzi jsme převedli na facebook, tak se těšíme na podměty a příspěvky zajímavých článků nebo videí.

https://ien.kverneland.com/iM-FARMING/IsoMatch/IsoMatch-Accessories/IsoMatch-Grip?fbclid=IwAR2ZG9SJUXmC-LmSEPDsWoDDqCVBzdwA0hTug-Sy0sDh1LdYWJYyC5U5I9A

Tento pomocný svěrák ISOBUS je konstruován s ohledem na pohodlí obsluhy. Jeho ergonomický tvar a úplná svoboda přiřazování a ovládání celkem 44 funkcí nářadí z jednoho zařízení jsou dnes na trhu jedinečné.

Plná kontrola na dosah ruky
Technologie se vyvíjí rychle a traktory a nářadí jsou stále více vybaveny špičkovou elektronikou. Proto je toto snadno použitelné pomocné zařízení vyrobeno pro snadné ovládání stroje a efektivní zemědělství. Stroj máte plně pod kontrolou přesně tak, jak chcete. Vytvářejte funkční příkazy pro vaše nářadí ISOBUS, jak chcete, je plně konfigurovatelné. A přiřazení jsou uložena na každém stroji, takže je ještě více použitelná pro vaše potřeby.

IsoMatch Grip je speciálně vyvinut pro spolupráci s terminály ISOBUS IsoMatch Tellus, IsoMatch Tellus GO a IsoMatch Tellus PRO.

Nekonečné možnosti
IsoMatch Grip podporuje až čtyři pracovní režimy, každý identifikovaný barevnou LED. Pro každý jednotlivý pracovní režim lze vytvořit jedenáct přiřazení funkcí. Přepínání mezi pracovními režimy je stejně snadné jako stisknutí tlačítka přiřazeného této funkci. Na tlačítka IsoMatch Grip lze namapovat celkem 44 přiřazení funkcí! Na dosah ruky máte nekonečné možnosti ovládání všech strojů, které chcete.

Pro větší bezpečnost poskytuje spoušť na zadní straně rukojeti IsoMatch Grip ochranu před náhodnou aktivací funkcí stroje. Jeho inteligentní uživatelské rozhraní poskytuje okamžitý přehled o aktivním přiřazení funkcí a lze jej použít jako připomenutí při práci se strojem.

Výhody rukojeti IsoMatch 

  • Na tlačítka IsoMatch Grip lze namapovat celkem 44 přiřazení funkcí
  • Podporuje až čtyři pracovní režimy, každý identifikovaný barevnou LED
  • Plná kontrola na dosah ruky
  • Certifikace AUX-N (AEF)

Chytrý, efektivní a snadný - iM FARMING


Kalendář

po út st čt so ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31