Některé složky a diskuze jsou přístupné pouze registrovaným uživatelům. V současnosti registrujeme každého kdo zažádá.
Diskuzi jsme převedli na facebook, tak se těšíme na podměty a příspěvky zajímavých článků nebo videí.

https://www.agriland.ie/farming-news/ideal-for-modern-farming-new-generation-of-kverneland-mounted-reversible-ploughs/?fbclid=IwAR36hFtK9sKetwUDoxL9fS5a3Kx1ZzDNhfvMeFNIyMDlpthbH23pM7mQoO4

Kverneland vyvíjí novou generaci nesených otočných pluhů. Společnost vydělává na stávajících hodnotách značky: robustnost; snadnost; vysoký výkon - vše s cílem ziskové orby.

Tato nová generace pluhů Kverneland integruje inovace navržené pro stroj Kverneland 2500 i-Plough®. Ta získala ocenění v celé Evropě v roce 2017. Proto nové dopravní řešení pro maximalizaci bezpečnosti během přepravy a nové vyšší nohy pro optimalizaci orby za jakýchkoli podmínek.

Bezpečnější Doprava (TTS)

Aby se maximalizovala bezpečnost pro řidiče a pro kohokoli nebo cokoli kolem, pluh se chová jako přívěs. Otočný bod traktoru / pluhu je umístěn uprostřed. V zatáčkách nedochází k naklánění.

Toto řešení pro přepravu přívěsů (TTS) zůstává volitelné.

Vyšší Orba

Unikátní Aero-Profilové Nohy

Pro optimalizaci orby za jakýchkoli podmínek vylepšuje aerodynamický design nohou a 80 cm vůle pod paprskem tok půdy za podmínek vysokých zbytků.

Tyto robustní nohy jsou předem tvarované, aby omezovaly svařování a tím i slabosti. Jako všechny nohy s automatickým resetováním Kverneland zůstávají duté, aby optimalizovaly hmotnost pluhu, tažné síly a tím i spotřebu paliva.

Inteligentní Systém Listových Pružin

Lze je snadno přidat nebo odebrat, aby se přizpůsobily konkrétním uvolňovacím silám. Tento mechanický systém ochrany nohou, který již byl na Kv 2500 i-Plough® ověřen, je vysoce spolehlivý a nevyžaduje žádnou údržbu.

Unikátní Nastavení Skimmeru

Díky centrálnímu nastavení skimmerů je praktický.

Pravá a levá pracovní hloubka jsou nastavitelné současně. Tato rychlá operace šetří čas a zaručuje dokonalou orbu.

Pro přizpůsobení se jakýmkoli půdním podmínkám lze úhel skimmeru snadno nastavit pouze jedním šroubem. K dispozici jsou skimmery na hnůj a kukuřici a odpadkové desky.

Diskové botky, hladké a vroubkované v rozměrech 18 palců (45 cm) a 20 palců (50 cm), mohou vybavit jakékoli pluhy Kverneland.

Unikátní Paměťový Válec - Ovládání Hloubkového Kola

Na souvrati lze pomocí hydraulického kola snížit nájezdy a výstupy na minimum. Definovaná hloubka orby zůstává správná i po obrácení pomocí paměťového válce.

S sebou nese spoustu agronomických výhod: Omezením trojúhelníků na souvrati a tím jejich dvojitou orbou jsou plevele lépe kontrolovány, souvrati jsou plošší a seťová postel je kvalitnější.

Rám A Zadní Kola

Vyberte si buď zadní kolo pro nejlepší výkon orby, nebo kolo namontované na rámu pro optimalizaci zorané oblasti. Ta druhá je pokryta od 16in (10,0 / 75-15,3).

Kolo namontované na rámu, které je k dispozici pro pluhy s pěti brázdami, lze použít v kombinaci s Kverneland TTS nebo jako kolo s čistou hloubkou.

Pohyb kol „Swivel“ nabízí plynulé couvání pro nejlepší pohodlí řidiče. Jsou nastavitelné mechanicky nebo hydraulicky.

Pojmenování Modelu Pluhu Nové Generace Kverneland

Nové názvy modelů Kverneland budou platit pro všechny nové pluhy, které navazují na Kverneland 2500 i-Plough®. Čím vyšší číslo, tím silnější může být traktor. Tyto tři nové modely jsou vybaveny Variomat® pro snadné změny pracovního záběru z kabiny traktoru.

Výhody Variomat®

Systém Kverneland Variomat® nejen zvyšuje výkon, ale také šetří čas, palivo a peníze. Zlepšuje se také výkon orby a zakopávání.

Variomat® umožňuje snadné nastavení preferovaných pracovních šířek. To lze snadno provést buď mechanicky nebo hydraulicky. V závislosti na modelu jej lze nastavit od 30 do 55 cm.

Systém Auto-line zaručuje kdykoli správné tažné lano. Při změně pracovního záběru se automaticky přizpůsobí šířka přední brázdy i tažná linie.

Systém Kverneland Variomat® je bezúdržbový díky jedinečnému spojovacímu kloubu mezi nosníky a sálovým profilem bez opotřebení

Kverneland 2300 S Variomat & Kverneland 3300 S Variomat

"Vysoce účinné oboustranné pluhy pro středně těžké a těžké půdní podmínky a moderní traktory," uvedl Per Arne Salvesen, senior produktový manažer.

Oba modely nabízejí výběr mezery mezi těly: 85 nebo 100 cm. Pro další agronomické výhody lze opětovné zpevnění půdy provést okamžitě pomocí Packeru (+ rameno Kverneland Packer) nebo Packomatu.

To neovlivňuje spotřebu paliva, což optimalizuje ziskovost. Provedení dvou operací v jednom průchodu může dosáhnout pouze stejného pozitivního výsledku.

Kverneland 2300, tři až pět brázd, se doporučuje pro traktory do 240 hp a model 3300, čtyři až šest brázd, se doporučuje až do 330 hp.

Kverneland 3400 S & Kverneland 3400 S Variomat

Modely Kverneland 3400 nabízejí orbu na souši / v brázdě - inteligentní a rychlá, přepínání poloh z kabiny. Snadný obrat tohoto pět až sedm brázdy vyplývající z kombinované konstrukce Kverneland a ocelové technologie Kverneland.

„Modely Kverneland 3400 jsou ideální pro moderní zemědělství a široké traktory s pásy nebo koly až do 350 hp,“ uvedla Arin Erga, produktová specialistka a zemědělec. K dokončení opětovné konsolidace lze pomocí pakru přidat rameno Kverneland Packer. Dvě operace v jedné pro vyšší produktivitu.


Kalendář

po út st čt so ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30